Barn skall älskas ut som de älskades in ♥

Jag är doulaFrida® och har fött tre barn utan doula. 


I efterhand önskar jag att vi haft med en doula på alla tre, eller åtminstone de första två eftersom på den tredje hade jag en barnmorskestudent som nästan blev min doula. Vi hade kul på min sista förlossning men med en utbildad doula hade det gått både snabbare och gjort mindre ont, det är jag säker på!

Våren 2009 kompletterade jag min undersköterske-erfarenhet med ODIS doulautbildning och utbildningen till förlossningspedagog. Detta för att jag vill dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter för att ge den gravida kvinnan en chans att FÖDA sitt barn, inte bli förlöst.

2013 utbildade jag och Vicky oss även till kangaroula's genom NINO Academy för att ännu bättre kunna fokusera på barnets behov under graviditet, förlossning och "barnsängstid". Som kangaroula finns jag där även för barnet genom hela resan. I kangaroulabegreppet ingår mycket ny och banbrytande neurovetenskap.

Jag är diplomerad öronakupressör (NADA) och erbjuder frön vid varje samtal för den som vill.

Jag och Vicky arbetar oftast tillsammans och har även ett beprövat tvillingpaket att erbjuda alla blivande tvillingföräldrar!

Alla har rätt till en avslappnad och trygg förlossning där ni i efterhand minns hur det gick till. Jag doular alla sorts familjer och har även privata föräldrautbildningar. 
Vare sig det är andning, peppning, massage, hålla handen, hämta vatten eller fotografera vill jag vara en trygg, röd tråd av stöd genom hela förlossningsupplevelsen. 

Tar även uppdrag som akutdoula. Det innebär att jag tar uppdrag utan jourtid i mån av tid. Du/ni ringer när förlossningsarbetet startar och kollar om jag är ledig att ta uppdraget. Kontakta mig för mer info! 

Aktiv medlem i Amningshjälpen och även amningsrådgivare samt aktiv i Födelsehuset (jag har haft hand om uthyrningen av förlossningspool för den som är intresserad av att använda vatten som smärtlindring vid förlossningen).

Jag doular i hela Västra Götaland och på Varbergs förlossning.

Välkommen att höra av er till mig för mer information. 


Blogg: http://doulafrida.se/blogg/
Hemsida: http://doulafrida.se

Anapneo betyder andas, min gamla hemsida är anapneo.se. En av mina flergångskunder (jag har varit med vid alla deras tre förlossningar) sa att anapneo är så krångligt, du är ju ändå doulaFrida med oss alla! Så jag bytte :-)

Mobiltelefon: 0707-607807

(Hemtelefon: 031-237540) 

E-post: kontakt@doulafrida.se

Tillbaka

 

Frida Viibus Lundgren
Förlossningpedagog,
ODIS-doula, kangaroula & amningsrådgivare

Jag är varm och snäll. Någon har kallat mina händer magiska. Hon borde veta, hon har haft mig som doula TRE gånger!

Ditt namn

Din e-post

Telefonnummer

Beräknad förlossning

Ditt meddelande