“Although birth is only one day in the life of a woman,
it has an imprint on her for the rest of her life”
-Justine Caines OAM

Jag är en glad och mycket positiv doula med främsta mål att hjälpa er blivande föräldrar att få en så fin och positiv upplevelse av födandet och det första mötet med ert nya barn som möjligt. En dag ni kan minnas med glädje, och den allra bästa starten för er bebis och er som familj 

Doular såväl förstagångs- som omföderskor, par som ensamstående, förlossningsrädda, eller dig som bara är mån om att få den bästa förlossningsupplevelse du kan. Jag har bl.a. erfarenhet av graviditeter med svåra foglossningsbesvär, mycket illamående samt förlossningsdepressioner.

Jag hjälper kvinnan att känna sig väl förberedd och trygg inför sin förlossning, och underlättar för hennes partner att vara delaktig och känna sig säker i sitt stöd, så att båda föräldrarna får den allra bästa upplevelsen av att bli mamma och pappa. Jag utgår alltid från kvinnans och parets egna önskemål och val angående hur just de vill föda.

Jag är Certifierad ODIS-doula och även massageterapeut och instruktör samt personlig tränare i pilates med extra utbildning i pilates för graviditet och post-natalt. Erbjuder förutom min kunskap och mitt lugn, hjälp med massage och andningstekniker under förlossningen, information och praktiska verktyg som underlättar förlossningsarbetet, stöd hemma innan det är dags att åka in (om man vill), och så stannar jag hos er hela förlossningen.

Jag är utbildad kangaroula genom NINO Academy med fokus på barnets behov under graviditet, förlossning och den första tiden.

Jag och Frida har även ett beprövat tvillingpaket att erbjuda alla blivande tvillingföräldrar!

Jag även amningsrådgivare och hjälpmamma i Amningshjälpen, och jag hjälper gärna mina doulamammor med amningsstarten, samt ger råd och stöd efter ni kommit hem från BB vid behov.

Jag har fött fyra barn, -06, -09, -12 & -18. Ett utan doula och tre med, så jag har själv fått uppleva vilken enorm skillnad det extra stödet kan göra. Jag har både fött på sjukhus, oplanerat hemma (för att det gick så mycket fortare än första gången), och planerat hemma (för säkerhets skull ;-))

Tar uppdrag med kort varsel i mån av tid.  

I am bilingual English and Swedish and would happily provide doula support in English. One of my children was born in the UK. Please contact me for translated information about me and my work.

Mobiltelefon: 0707-762863
E-post: info@meridiem.se

 

Tillbaka

Vicky Brundin James, Göteborg

Tar uppdrag i hela Västra Götaland samt vid Varbergs förlossning

Ditt namn

Din e-post

Beräknat förlossningsdatum

Postadress

Meddelande