FörlossningsGruppens Doulautbildning, Göteborg
HÖSTEN 2016

 

BLOCK 1:
Lördag 8 oktober 2016, kl 9:00-18:00 
Söndag 9 oktober 2016, kl 9:00-16:00

BLOCK 2:
Lördag 19 november 2016, kl 9:00-18:00
Söndag 20 november 2016, kl 9:00-16:00

 

En doula är en kvinna som har erfarenhet av förlossningar och är utbildad i att ge stöd och information till den födande kvinnan och hennes partner under graviditet, förlossning och den närmaste tiden efter. Med sitt stora hjärta, lyhörda öron och varma händer gör hon allt för att förlossningen ska bli en så fin upplevelse som möjligt! Hennes mål är att skydda föräldrarnas önskemål och upplevelse, finnas runt dem och hjälpa dem att få en förlossning som speglas av lugn, trygghet och tillit.

Under fyra heldagar får du lära dig allt du behöver veta om födandet och hur man kan hjälpa en kvinna att plocka fram tilliten och kraften att föda på sina egna villkor! Du får lära dig om mental förberedelse, kvinnokroppen och det normala förlossningsförloppet, de vanligaste komplikationerna, sjukhusrutiner, smärthantering, avslappning, massage och beröring, hur man startar upp som doula och mycket mer!  

FörlossningsGruppens Doulautbildning är godkänd av ODIS. 

På www.doula.nu hittar du mer information.

KURSLEDARE: 
Åsa Norén, Förlossningspedagog & Doula 
Frida Viibus Lundgren, Förlossningspedagog & Doula 
Anna Svensson, barnmorska 


KURSAVGIFT:
5500 kr inkl moms. 
Betalas via faktura, betalningsvillkor 30 dagar. 

Efter att fakturan är betald är din anmälan bindande och vi kan tyvärr inte boka av dig utan kostnad och halva summan debiteras. Ingen återbetalning sker vid påbörjad kurs. Vi förbehåller oss rätten att flytta/ställa in kursen om vi blir sjuka eller om antalet kursdeltagare blir färre än 5 deltagare. Vi försöker i så fall erbjuda ett nytt kursdatum inom rimlig tid. Har du ingen möjlighet att gå kursen vid senare datum återbetalas hela summan.

 

Vill du ha mer information? Skicka ett mail till: asa@forlossningsgruppen.se
Vill du anmäla dig? Klicka på länken: Anmäl dig här!Tidigare deltagare om kursen:


”Mycket bra information och verktyg för att starta sin doulaverksamhet.”
”Jag har fått allt jag önskade av kursen.”

Jag är så glad för att jag anmälde mig till denna kurs. Jag blir så inspirerad av er. Jag har älskat varje minut på kursen. Ni är super! Tack för allt!.”

”Många bra praktiska övningar!”
”Ni har verkligen inspirerat mig att våga satsa på min dröm!”

 

I samband med doulautbildningen brukar vi ordna en gemensam doulamiddag då vi bjuder in erfarna, nya och blivande doulor. Det brukar vara ett mycket trevligt inslag samt ett perfekt tillfälle att utbyta erfarenheter och knyta kontakter. Mer information om detta kommer längre fram! 

 

Vi samarbetar med Sensus studieförbund 

SENSUS

 

Tillbaka